Vergoedingen

Hoe het zit met vergoedingen?
Dit is alles wat je moet weten

Hieronder vind je alle informatie wat betreft vergoedingen. Goed om te weten: de kosten voor supplementen komen voor eigen rekening. Aanvullend laboratoriumonderzoek wordt meestal niet vergoed. Prestatiecodes en omschrijving die door het CAT- bestuur is toegewezen zijn:
24000 | Orthomoleculaire therapie.

Disclaimer: alleen individuele en curatieve therapie worden vergoed en erkend door de beroepsorganisatie.

Orthomoleculaire Therapie

Ik val onder CAT-Vergoedbaar. De kosten voor een consult worden, afhankelijk van de verzekering, deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit valt onder alternatieve zorg uit het aanvullend pakket. Het eigen risico van de basisverzekering is niet van toepassing. Zie voor meer informatie www.catvergoedbaar.nl.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het informeren naar de (hoogte van) vergoedingen door jouw zorgverzekeraar. Houd er rekening mee dat elke zorgverzekeraar andere vergoedingen hanteert.

Motorische ontwikkeling

De consulten motorische ontwikkeling vallen onder preventieve zorg, daarom zal er geen vergoeding plaatsvinden vanuit de zorgverzekering. Ik werk vanuit mijn opgedane kennis als kinderfysiotherapeut, maar mijn consulten vallen niet onder kinderfysiotherapeutische behandeling. Ik richt mij op preventie en kennisoverdracht, helaas is dit in de kinderfysiotherapie niet declarabel bij de zorgverzekeraars.

Image Icon

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op!

Image Icon

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op!