Dit ben ik!

Hi!

Mijn naam is Annemarie, oprichter van GroeiFitaal. Samen met mijn gezin woon ik in het buitengebied van Dalfsen. Ik heb een passie voor gezondheid, beweging, natuur en (h)eerlijke voeding. Ik houd van rust, vrijheid en werk het liefst intuïtief. Ik hecht waarde aan een persoonlijke aanpak en samen werken naar haalbare doelen waar je je goed bij voelt. Ik denk graag mee in leefstijlaanpassingen en wil je inspireren én begeleiden bij het vinden van rust en balans waar jullie hele gezin van profiteert.

Mijn verhaal

Pak verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid!

Ik ben geboren met een vernauwing van de grote lichaamsslagader, de aorta, waardoor mijn bloeddruk snel oploopt. Na een operatie in mijn jeugd had ik hier weinig lastig van, maar dat veranderde tijdens mijn zwangerschappen. Ik werkte inmiddels als kinderfysiotherapeut en werd eigenaar van een praktijk. Ik haalde veel voldoening uit het werken met kinderen, maar het runnen van de praktijk leverde ook stress op. Mijn bloeddruk liep hoog op en ik kreeg meer medicatie voorgeschreven, maar de stress bleef. Ik deed aan symptoombestrijding en ging door. Aan een gezonde leefstijl werd weinig aandacht geschonken. Daarnaast liep ik al heel lang rond met vervelende klachten, zoals vage buikpijn, weinig energie, vermoeidheid, PMS, hooikoorts en acne.

Ik moest eind 2022 mijn praktijk achter me laten. Ik besloot meer verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen gezondheid, startte met de opleiding orthomoleculaire therapie en ben kritisch gaan kijken naar mijn eigen leefpatroon en stresslevel. Ik wilde leren hoe ik beter voor mezelf kon zorgen. Het kostte tijd en energie, maar het lukte!

Ik heb heel veel te danken aan de reguliere geneeskunde, maar door het aannemen van een nog gezondere leefstijl, heb ik mijn energie terug en zijn veel klachten verminderd. Mijn kennis en ervaring zet ik nu met GroeiFitaal in om anderen te helpen. Ik richt me vooral op zwangere vrouwen, kinderen en het jonge gezin.

Image Icon

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op!

Image Icon

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op!

Mijn cv

Deze opleidingen heb ik succesvol afgerond

2023: Orthomoleculaire Therapie, Stichting Ortho Health Foundation

2011: Kinderfysiotherapie, Master Pediatric Physical Therapy, Avans

2005: Fysiotherapie, Thim van der Laan Academie

Mijn cv

Deze nascholingen heb ik gevolgd

2023: Orthomoleculaire zorg voor kinderen

2023: De 6 Domeinen Cursus, Physis Academy

2022: Writic Groepsprogramma; Startklaar voor het Schrijven

2021: Pijneducatie en Revalidatie bij Kinderen

2021: Zuigelingen Asymmetrie 3, A Specialist Course

2020: Ik Zie Het Anders, omgaan met richtingsproblemen en spiegelen bij kinderen

2015: Babymassage

2015: SOS-2-NL schrijftest

2014: Medical Taping voor Kinderen

2011: Zuigelingenasymmetrie; Diagnostiek en Interventie

2008: Zuigelingenasymmetrie en Plagiocephalie

Image Icon

Om ergens te komen, moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent