Registraties

GroeiFitaal

Annemarie Duteweerd
Brinkweg 3, Dalfsen
Email: info@groeifitaal.nl
Telefoonnummer: 06-53862298

CAT/GAT geregistreerd

BIG-geregistreerd

KvK: 90604059

BTW-ID: NL004834207B08

CAT: Complementair Aanvullend Therapeuten

Ik ben geregistreerd en aangesloten bij de beroepsorganisatie van het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) als orthomoleculair therapeut HBO niv.

BIG

Ik sta geregistreerd in het BIG-register. Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is een wettelijk, online en openbaar register. Alleen wie in het BIG-register staat, mag een beschermde beroepstitel (kinderfysiotherapeut) voeren en mag de bij het beroep horende voorbehouden handelingen zelfstandig uitvoeren.

GAT: Geschillen Alternatieve Therapeuten

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: www.gatgeschillen.nl

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: www.gatgeschillen.nl/beroepscode

Bijscholing en nascholing

Ik vind het belangrijk om up-to-date te blijven en ik vind het geweldig om me steeds meer te verdiepen in de gezonde leefstijl. Ik ben continu bezig met bij- en nascholing op gebied van orthomoleculaire therapie en motorische ontwikkeling bij kinderen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op!