Het proces

Stap voor stap gaan we samen aan de slag!

Image Icon
Aanmelding

Stel jouw vraag over de motorische ontwikkeling van je kind.

Image Icon
Intake

Uitgebreid vraaggesprek over het beweegpatroon van je kind.

Image Icon
Advies en kennisoverdracht

Alles over de motorische ontwikkeling van je kind met praktische tips.

Image Icon
Terugkoppeling

De besproken adviezen ontvang je per mail om rustig terug te lezen.

Motorische ontwikkeling

Vragen over motorische ontwikkeling? Je kan bij mij terecht!

De motorische ontwikkeling vormt de basis voor de algemene ontwikkeling. De omgeving van het kind speelt een heel belangrijke rol. Aanmoediging en begeleiding zijn essentieel!

De kwaliteit van motorische vaardigheden bij kinderen neemt echter af. Mogelijke oorzaken zijn de toename van beeldschermtijd en minder ervaring opdoen in beweegactiviteiten. Maar ook het doorslaan in het nemen van veiligheidsmaatregelen kan kinderen remmen in hun ontwikkeling.

Je kan bij mij terecht met vragen over de motorische ontwikkeling van het jonge kind. Als kinderfysiotherapeut heb ik jaren gewerkt met kinderen en hun motorische hulpvragen. Ik richt me in de motorische ontwikkeling nu op preventie. Hoe kun je de motorische ontwikkeling stimuleren en waarom is dit zo belangrijk?

Ik neem je graag mee in de motorische ontwikkeling met al zijn uitdagingen. Dit kan in de vorm van consulten bij je thuis, maar ook het volgen van een workshop of lezing is mogelijk.

Een consult bestaat uit een huisbezoek waarbij we een uitgebreid vraaggesprek voeren. Hieruit komen persoonlijke tips en adviezen. Deze adviezen ontvang je naderhand uitgewerkt per mail. Ook is er mogelijkheid tot het stellen van korte vragen per mail of app.

Image Icon

Denk je dat mijn werkwijze aansluit bij jouw behoefte?

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!

Image Icon

Denk je dat mijn werkwijze aansluit bij jouw behoefte?

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!